fredag 9 januari 2009

Nystart

Hela den här dagen har känts som en nystart. Jag har som synes ändrat nästintill allt i bloggen. Jag har inte skrivit koden för att få tre spalter men jag har gjort bakgrunden och även min header. Nu när jag inte längre har PSP på datorn så har jag insett att photobucket + microsoft office picture manager + paint.net är det enda jag behöver. :)


Jo jag skrev att det kändes som en nystart idag. För första gången på väldigt många månader känner jag mig fridfull. Det är en känsla så ovanlig för mig att jag knappt kom ihåg hur den känns. Det märks att jag har fått tillbaka min kreativitet och längtan efter att skapa. Till och med städningen var rofylld och tro mig, jag brukar inte tycka om att städa även om jag mår dåligt när det är rörigt hemma. Jag vet.. jag är en komplicerad figur. *ler*

5 kommentarer:

Bloggullet sa...

Hallå, nu är jag här med, vilken är bloggen du skriver mest i, eller det gör du i allihop?Du är så bra på tekniken på datorn och har fina bakgrunder, jag är novis på sånt. Kanske kan lära av dig.
Kramar

Seven sa...

Det beror på. :)

Jag har en blogg på engelska "sevensjournal" för mina engelsktalande vänner, madebyseven lägger jag bara upp pyssel jag gjort men jag funderar på att försöka få in de inläggen på frostensdotter istället. Ontaril är mer av ett terapiprojekt efter att jag upptäckte att min man lagt ut en profil på en sexkontakt-site.

Jag antar att denna - Frostens Dotter är huvudsidan och sedan kan man ju se om jag uppdaterat någon av mina bloggar till höger i bloggen.

Bloggullet sa...

Engelska är jag dålig på så jag kollar vilka bloggar du uppdaterar och följer dem. Jag är den du trodde, fick förneka det på bloggen för jag vill vara anonym skriver och klagar på psyk och andra myndigheter så vill inte att de ska veta vem jag är.
Kramar

Sofi sa...

Jag antar utmaningen! Ser fram emot att läsa/se om din dag imorgon :)

Kram Sofi

Sofi sa...

Godmorgon! Kul att du redan börjart! :)
Spännande, det blir många besök här idag för att följa eran dag.